Stellingvlonders gesloten uitvoering

1795 x 1096 x 28 mm

Stellingvlonders gesloten uitvoering
Op zoek naar goede magazijninrichting, optimale opslag van uw goederen en daardoor een goede interne logistiek? Bij Hoekman Houtindustrie B.V. produceren we al ruim 40 jaar houten opslag producten voor de logistieke sector, warehousing en overige industrieën en zijn we u graag van dienst.
Stellingvlonder, vlonder of legbordstelling, het zijn veel door elkaar gebruikte benamingen voor het hout dat gelegd wordt in een palletstelling of magazijnstelling.
Stellingvlonders worden in stellingen gelegd voor een makkelijkere opslag van zowel losse producten, standaard, als afwijkende pallets en palletmaten. Door het gebruik van stellingvlonders gaan producten of pallets niet meer schuiven, hetgeen schade voorkomt. Bij het gebruik van volledig gesloten stellingvlonders wordt naar beneden vallend product in de stelling ook voorkomen.
Stellingvlonders worden gemaakt van vuren hout en kunnen worden geleverd in alle maten, open / gesloten uitvoering of zelfs volledig afgestemd worden op uw eigen wensen en eisen.
 
Ook kunnen we PEFC gecertificeerde stellingvlonders leveren, welke positief bijdragen aan de duurzaamheidsprestatie van uw gebouw in de BREEAM beoordeling.