Legborden voor palletstelling

Met legborden beschermt u palletstellingen tegen het schuiven en omvallen van producten. Een houten legbord plaatst u op een kist of pallet, zodat u pallets beter kunt stapelen. Onze legborden voor palletstellingen zijn beschikbaar in standaardmaten, maar het is ook mogelijk om een legbord op maat te laten maken. Uw bestelling wordt al binnen 1 dag geleverd.
Door onze maatwerk legborden vindt u altijd een geschikte legbordstelling voor uw situatie. Pallets en producten blijven hierdoor netjes op hun plaats. Legborden zijn leverbaar in een gesloten en open structuur. Ook zijn ze in een spaanplaatuitvoering beschikbaar. Richt uw kantoor of magazijn helemaal naar uw wens in met onze maatwerk legborden.
 • Houten vlonder op maat
 • Legborden van hout voor palletstellingen
 • Levering binnen 1 dag

Het assortiment Legborden voor palletstelling

Voordelen Hoekman Houtindustrie

 • Grote voorraad nieuwe en gebruikte pallets
 • Fruit- en groentekisten, stellingvlonders en opzetranden
 • Alle producten op maat te maken
 • Producten op voorraad binnen 1 dag geleverd
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Hoekman Houtindustrie

Houten legborden voor magazijn

Als u via de website een offerte aanvraagt, ontvangt u al binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Vraag een offerte aan door eerst een legbord naar keuze te selecteren en het aantal borden te selecteren dat u nodig heeft. Vervolgens voegt u de producten toe aan de offerte en vult u uw gegevens in.

Legbord van hout voor magazijnstellingen

Prijzen

De prijzen van legborden zijn sterk afhankelijk van de grootte van de bestelling, het type legbord en aanvullende opties. Daarnaast is de complexiteit van een maatwerkbestelling van invloed op de prijs. Ook de kosten voor het transport spelen mee bij het bepalen van de prijs. Vraag een offerte aan wanneer u een exacte prijsopgave wilt ontvangen.

Specificaties

De legborden zijn beschikbaar in een gesloten en open variant. Bekijk onderstaande tabel voor meer informatie over houtsoorten, afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen. Wilt u een medewerker spreken? Bel Hoekman Houtindustrie via 0548 515 771.

Afmeting legbord:
L x B x H
Gebruikte houtsoortMet veer en groefPEFC-gecertificeerd hout?Op maat te maken?Direct naar het legbord
2480 x 1050 x 20 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
2000 x 1050 x 20 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
2690 x 1095 x 38 mmSpaanplaatNee


Vrijblijvende offerte
1560 x 1795 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
2680 x 1100 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
2680 x 1180 x 55 mmVurenJa


Vrijblijvende offerte
1795 x 1096 x 28 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
1790 x 1096 x 20 mmVurenNee


Vrijblijvende offerte
1400 x 1500 x 28 mmVurenJa


Vrijblijvende offerte

Opbouw van de legborden

De legborden voor palletstellingen worden van vurenhout gemaakt. Aan de onderkant zijn klampen bevestigd die dwars op de planken staan. Naast vurenhouten legborden leveren we ook legborden van spaanplaat. Bij deze borden is de bovenkant van de vlonder één geheel.

Vlonders op maat laten maken

We leveren legborden in diverse standaardmaten, maar het is ook mogelijk om houten legborden op maat te laten maken. Dit is ideaal wanneer u palletstellingen heeft in een afwijkende maat. Hoekman Houtindustrie maakt legborden op maat, zodat ze perfect in uw magazijn passen.

Neem contact op

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u advies over maatwerk legborden? Neem dan contact op met Hoekman Houtindustrie. Onze specialisten helpen u graag verder. Bel met 0548 515 771 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Bedankt voor uw bericht.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijk groet,
Team Hoekman Houtindustrie

Sluit bericht

Contactgegevens

 • Hoekman Houtindustrie
 • Spinnerstraat 19
 • Postbus 148
 • 7461 TV Rijssen (NL)