Hoekman Houtindustrie,
al ruim 40 jaar sterk in houten pallets

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van pallets, kisten, kratten en andere soorten houten transportverpakkingen. Al ruim 40 jaar leveren wij producten waar kwaliteit en op maat gemaakt vakwerk voorop staan. Want naast een groot aantal standaarduitvoeringen, leveren wij even snel kisten pallets en kratten op maat.

Hoekman Houtindustrie BV beschikt over een modern machinepark en ervaren en gemotiveerde vakmensen. Vanuit onze gedegen vakkennis denken wij met u mee en adviseren we u om samen te komen tot een optimaal eindresultaat.

Wij bezitten grote flexibiliteit, richten ons op uw wens.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en daar hoort ook snelle levering bij. Vanuit Rijssen leveren wij u snel en punctueel onze met zorg gemaakte producten af. Op deze site krijgt u een korte impressie van onze producten en manier van houtbehandeling. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan bent u altijd welkom in Rijssen!

Ook het afvoeren van uw afvalhout /-pallets behoort tot de mogelijkheden in sommige gevallen levert dit zelfs nog geld op !

Nieuws

Heeft u een vraag?

Bedankt voor uw bericht.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijk groet,
Team Hoekman Houtindustrie

Sluit bericht

Contactgegevens

  • Hoekman Houtindustrie
  • Spinnerstraat 19
  • Postbus 148
  • 7461 TV Rijssen (NL)