Transportkist voor de Machinebouw

2450 x 860 x 510 mm

Houten transportverpakkingen voor optimale productbescherming.
Bent u op zoek naar houten kisten of kratten om uw product optimaal te beschermen tijdens transport over land, zee of in de lucht? Is maatwerk voor u de enige standaard die telt? Zoekt u een transportkist voor éénmalig of meermalig gebruik? Bij Hoekman Houtindustrie B.V. produceren we al ruim 40 jaar houten transportverpakkingen op maat en zijn we u graag van dienst.
Onze transportkisten worden gebruikt om waardevolle goederen te beschermen tijdens weg-, zee-, en luchttransport. De transportkisten hebben een klant specifieke afmeting of uitvoering en worden geheel op maat gemaakt.  Klantwensen vormen het uitgangspunt om tot maatwerk te komen. Juist deze precisie biedt uw producten een optimale bescherming tijdens het transport. Optioneel kunnen kisten worden voorzien van bitumenpapier, hetgeen metaal beschermt tegen vocht.
De robuuste transportkisten van duurzaam geproduceerd hout kunnen wij desgewenst voorzien van een Heat Treatment-behandeling waardoor de transportkist voldoet aan de ISPM-15-norm en daardoor geschikt is voor wereldwijde export.
Transportkisten, exportkisten, verhuiskisten of kratten worden veel gebruikt in de machinebouw bij machinefabrieken als industriële of maritieme verpakking.
 
Ook kunnen we PEFC gecertificeerde transportkisten leveren, dus een duurzaam bosbeheer is daarmee gegarandeerd.