transportkist

2000 x 500 x 295 mm

Exportkisten die door ons voor u op maat worden gemaakt.
Bent u op zoek naar stevige exportkisten, geschikt om uw producten in te vervoeren. Dan bent u bij Hoekman Houtindustrie aan het goede adres. Voor sommige producten is een kist als exportverpakking een ideale optie.

Onze transportkisten of exportkratten worden gebruikt om waardevolle goederen te beschermen tijdens weg-, zee-, en luchttransport. De transportkisten of exportkratten hebben een klant specifieke afmeting of uitvoering en worden geheel op maat gemaakt.  Klantwensen vormen het uitgangspunt om tot maatwerk te komen. Juist deze precisie biedt uw producten een optimale bescherming tijdens het transport. Optioneel kunnen kisten worden voorzien van bitumenpapier, hetgeen metaal beschermt tegen vocht.
De robuuste transportkisten van duurzaam geproduceerd hout kunnen wij desgewenst voorzien van een Heat Treatment-behandeling waardoor de transportkist voldoet aan de ISPM-15-norm en daardoor geschikt is voor wereldwijde export.
Transportkisten, exportkisten, verhuiskisten of kratten worden veel gebruikt in de machinebouw bij machinefabrieken als industriële of maritieme verpakking.
 
Ook kunnen we PEFC gecertificeerde transportkisten leveren, dus een duurzaam bosbeheer is daarmee gegarandeerd.