Bollenkisten

Met houten bollenkisten vervoert u eenvoudig grote hoeveelheden bloembollen. De houten kisten zijn verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen, waardoor ze op de meest voorkomende pallets passen. Hoekman Houtindustrie levert echter ook maatwerk; wij maken bollenkisten in alle afmetingen. 

Door het gebruik van PEFC-hout en gegalvaniseerde verbindingen bent u verzekerd van een duurzame bollenkist. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een exacte prijsopgave. U ontvangt de scherpe offerte altijd binnen 24 uur.

 • Bollenkisten van duurzaam PEFC-hout 
 • Standaardmaat of op maat gemaakte bollenkist
 • Stapelbaar, hygiënisch en duurzaam

Het assortiment Bollenkisten

Voordelen Hoekman Houtindustrie

 • Grote voorraad nieuwe en gebruikte pallets
 • Fruit- en groentekisten, stellingvlonders en opzetranden
 • Alle producten op maat te maken
 • Producten op voorraad binnen 1 dag geleverd
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Hoekman Houtindustrie

Bollenkist 1200 x 1500 x 920 mm
Bollenkist

Stapelbare bollenkisten

Een bollenkist wordt met uiterste precisie geproduceerd om een perfecte maatvastheid te realiseren. De maatvastheid zorgt ervoor dat u de bollenkisten zonder problemen kunt stapelen. Dit bespaart u veel ruimte bij de opslag van de kisten.

Een bollenkist is duurzaam

Hoekman Houtindustrie maakt haar bollenkisten alleen van hout uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien wordt de houtconstructie vastgezet met speciale watervaste constructielijm en worden er alleen gegalvaniseerde schroeven, spijkers en hoekijzers gebruikt. De verzinkte geperforeerde bodemplaat kan eenvoudig losgemaakt worden; handig wanneer deze beschadigd of vuil is.

Hygiënisch door schaven

Bij de productie van onze bollenkisten zorgen we ervoor dat al het hout aan vier zijden geschaafd is. Het gladgeschuurde hout komt de hygiëne van de bollenkist ten goede; het hout kan immers gemakkelijker schoongemaakt worden dan ongeschaafd hout.

Veelzijdig in opties

Wij maken de bloembollenkisten graag naar uw wens. U kunt kiezen uit talloze opties, waaronder een één- of tweezijdige beluchting. Omdat we de kisten in iedere gewenste afmeting kunnen produceren, past de kist altijd op de meest voorkomende afmetingen pallets.

Herkenbaar met opdruk

Iedere bollenkist voorzien wij standaard van een opdruk. Hierop staat uw naam en eventueel het logo van uw organisatie. Wij kunnen er desgewenst ook voor zorgen dat de kisten bedrukt worden met een automatische nummering en een jaartal.

Op maat gemaakte bollenkist

Staat de gewenste afmeting voor uw bollenkist er niet tussen? Hoekman Houtindustrie maakt ook bollenkisten op maat; iedere afmeting is daarbij mogelijk. Zo heeft u altijd een (bloem)bollenkist die voldoet aan uw wensen.

Geef de exacte afmetingen aan ons door en wij bepalen voor u de exacte prijs van uw bestelling. Voor een bollenkist op maat kunt u ons bellen op het nummer 0548 515 771 of ons contactformulier invullen. U heeft binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. 


Specificaties van de bollenkisten

Op dit moment hebben wij een uitvoering van de bollenkist beschikbaar. Het is een kist met de afmeting 1200 x 1500 x 920 mm. De bollenkist is pompwagengeschikt, gemaakt van PEFC-hout en eventueel ook op maat te maken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte opvragen: offerte

Bollenkisten op maat kopen

De prijzen van bollenkisten zijn afhankelijk van diverse factoren, daarom vindt u op onze website geen standaardprijzen. De prijs wordt bepaald door onder andere de grootte van de order, het op maat laten maken van de bloembollenkisten en de kosten voor het transport. Wilt u een prijsopgave voor een bepaalde hoeveelheid bollenkisten? Klik dan op het product van uw keuze en voer het aantal kisten in. Selecteer of u met hitte behandelde bollenkisten wilt en vul de ontbrekende contactgegevens in. Zodra wij uw offerteformulier hebben ontvangen, bepalen we voor u de prijs. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte met een scherpe prijs voor uw bollenkisten.

Neem contact op met Hoekman Houtindustrie

Wilt u meer weten over onze (bloem)bollenkisten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0548 515 771 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Bedankt voor uw bericht.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijk groet,
Team Hoekman Houtindustrie

Sluit bericht

Contactgegevens

 • Hoekman Houtindustrie
 • Spinnerstraat 19
 • Postbus 148
 • 7461 TV Rijssen (NL)