Gebruikte lichte pallets

De gebruikte lichte pallets zijn zeer veelzijdig door het lichte gewicht en de vier insteekzijden. Zo zijn de pallets geschikt voor vervoer met een steekwagen, pompwagen en heftruck. Bij Hoekman Houtindustrie vindt u gebruikte lichte pallets van hoge kwaliteit.
Bij binnenkomst zijn alle pallets grondig onderzocht en waar nodig voorzien van reparatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kostenindicatie van uw gebruikte lichte pallets.
  • Vanaf vier zijden in te steken: zeer veelzijdig
  • Bij binnenkomst gecontroleerd op kwaliteit
  • Grote voorraad: binnen 24 uur geleverd

Gebruikte lichte pallets kopen van hoge kwaliteit

Bij Hoekman Houtindustrie kunt u rekenen op gebruikte lichte pallets van de hoogste kwaliteit. Na inkoop van de pallets vindt er altijd grondig onderzoek plaats. Zo worden alle pallets bij binnenkomst gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. De gebruikte pallets bevatten vier insteekzijden en hebben een licht gewicht. Ze zijn hierdoor geschikt voor transport met een steekwagen, pompwagen en heftruck. Ondanks het lichte gewicht van de pallets zijn ze uiterst geschikt voor het transporteren van vele goederen. De lichte pallets hebben een draagvermogen van 600 kg en een afmeting van 800 x 1200 mm. Door de grote voorraad die aanwezig is in ons magazijn in Rijssen heeft u de pallets binnen 1 dag op locatie. 

ISPM-15 norm

Bij het kopen van pallets is het belangrijk om te kijken of deze voldoen aan de ISPM-15 normering. Zo bent u er namelijk zeker van dat de pallets geƫxporteerd mogen worden in binnen- en buitenland. Alle gebruikte lichte pallets zijn bij ons voorzien van een HT-behandeling, oftewel Heat Treatment. Met een hittebehandeling worden alle organismen die aanwezig zijn in het hout gedood. Op deze manier is het niet mogelijk om levende organismen van het ene naar het andere land te verspreiden. Bij de aanschaf van pallets bij Hoekman Houtindustrie bent u er dus van verzekerd dat deze voldoen aan de ISPM-15 norm. U kunt met een gerust hart transporteren in binnen- en buitenland.

Vrijblijvende offerte voor uw gebruikte lichte pallets

Voor een prijsopgave op maat vraagt u via onderstaande button eenvoudig en snel een offerte aan. De offertes zijn geheel vrijblijvend, u wordt niet verplicht tot afname. Bij de aanschaf van gebruikte pallets kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs. De grootte van uw bestelling en de kwaliteit van de pallets zijn bepalend voor de prijs.  Wilt u meer informatie over de gebruikte lichte pallets? Neem contact op met onze specialisten, zij voorzien u graag van passend advies. Bel met 0548 515 771 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Heeft u een vraag?

Bedankt voor uw bericht.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijk groet,
Team Hoekman Houtindustrie

Sluit bericht

Contactgegevens

  • Hoekman Houtindustrie
  • Spinnerstraat 19
  • Postbus 148
  • 7461 TV Rijssen (NL)